Stolojan: Nu s-a discutat încă la nivelul conducerii PDL subiectul candidaturii lui Dragomir

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, după ce Cătălin Avramescu a spus că exclude o candidatură a sa din partea unui partid din care fac parte persoane ca Dumitru Dragomir, că subiectul candidaturii fostului parlamentar PRM nu a fost discutat încă în BPN.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Nu s-a discutat încă la nivelul conducerii PDL subiectul candidaturii lui Dragomir

Stolojan: Nu s-a discutat încă la nivelul conducerii PDL subiectul candidaturii lui Dragomir (Imagine: Mediafax Foto)

"Atribuţiile de a primi sau nu o candidatură aparţin filialei partidului din oraş, comună, sector, nu le are Biroul Permanent Naţional. Noi le putem atrage atenţia să respecte Statutul", a spus Stolojan.

El a menţionat că BPN intervine la momentul analizei candidaturilor.

Întrebat dacă este de acord, în principiu, ca Dumitru Dragomir să candideze la parlamentare din partea PDL, Stolojan a spus că nu are o părere, "nici măcar în principiu", pentru că subiectul nu a fost încă discutat la nivelul conducerii partidului.

Consilierul de stat la Preşedinţie Cătălin Avramescu a anunţat, în 24 iulie, că va candida din partea PDL la alegerile parlamentare, într-un colegiu din Prahova.

Deputatul Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PRM şi că va candida din partea PDL la alegerile parlamentare din toamnă.

Cătălin Avramescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că exclude o candidatură a sa la alegeri pe lista vreunei formaţiuni care are în componenţă persoane precum Dumitru Dragomir, "unul dintre cele mai reprobabile personaje pe care le-a generat clasa politică în ultimii 18 ani".

"Nu voi candida pe nicio listă de partid alături de domnul Dragomir. Chiar ideea că cineva s-a gândit serios - sper să nu existe acel cineva - că a luat în serios acest calcul, mie mi se pare că avem de-a face cu persoane lipsite de busolă morală. Suntem în plin science fiction. Noi vorbim despre înnoirea clasei politice, iar pe televizor apar personaje pe care după ce le vezi regreţi că s-a inventat televizorul cu sonor", a spus şeful Cancelariei prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici