Stolojan: Pentru mine contează mai întâi România şi PDL, apoi eu

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, vineri seară, la TVR1, că pentru el contează în primul rând ţara şi PDL, mai apoi persoana sa, el răspunzând astfel întrebării dacă îşi poate retrage candidatura pentru funcţia de premier în cazul în care o cere interesul partidului.

10 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Pentru mine contează mai întâi România şi PDL, apoi eu

Stolojan: Pentru mine contează mai întâi România şi PDL, apoi eu

Candidatul PDL la funcţia de premier, Theodor Stolojan, a fost întrebat ce va face în situaţia în care, pentru a intra la guvernare, interesul de partid al PDL va cere retragerea candidaturii sale la funcţia de premier.

"Am spus-o şi o repet: pentru mine contează în primul rând România, PDL şi pe urmă eu", a răspuns Stolojan.

Candidaţii pentru funcţia de premier desemnaţi de PDL, PSD şi PNL, Theodor Stolojan, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu, au participat, vineri seară, la o dezbatere electorală la TVR1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici