Stolojan: Tăriceanu să înceteze campania electorală făcută din sediul Guvernului

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, trebuie să înceteze campania electorală făcută din sediul Guvernului.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Tăriceanu să înceteze campania electorală făcută din sediul Guvernului

Stolojan: Tăriceanu să înceteze campania electorală făcută din sediul Guvernului (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează declaraţia liderului PNL, care, într-o emisiune TV, i-a invitat pe Mircea Geoană şi Theodor Stolojan să participe la o dezbatere privind planul de sprijinire a economiei, prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan, candidat al formaţiunii pentru postul de premier, a răspuns: "Călin Popescu Tăriceanu trebuie să înceteze să facă campanie electorală folosind sediul Guvernului".

Liderul PDL nu a precizat dacă va da curs invitaţiei.

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, i-a invitat, miercuri, pe Mircea Geoană şi Theodor Stolojan să participe, până la sfârşitul acestei săptămâni, la o dezbatere privind planul de sprijinire a economiei, susţinând că aceştia nu au făcut altceva decât să critice acţiunile Guvernului.

"Mă deranjează că, în timp ce noi vorbim de măsuri concrete, stânga, mă refer la PSD şi PDL, stau ca galeria la meciul de football şi comentează, fluieră şi asigură locul chibiţului. Vreau să-i invit şi pe Mircea Geoană şi pe Theodor Stolojan la o dezbatere deschisă până vineri pe acest plan de măsuri, pentru că, în timp ce noi am prezentat un set de măsuri concrete, ei nu au făcut decât să critice şi să vorbească în generalităţi", a spus Tăriceanu, într-o emisiune difuzată de TVR1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici