Studiu despre beneficiile Vitaminei D, dar din surse naturale, postat de reprezentanţa Comisiei Europene

Publicat: 05 02. 2019, 11:27
Actualizat: 25 03. 2019, 21:04

„Cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina ?, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum ? ouă, ? peşte gras şi ? ciuperci, arată un studiu finanţat de Uniunea Europeană şi publicat în anul 2017. ??”, precizează Reprezentaţa CE în România, pe pagina de Facebook.

Aceştia o citează pe coordonatorul proiectului din 2017 care spune că trebuie efectuate cercetări privind nutriţia.

„«Trebuie să desfăşurăm cercetări privind nutriţia în grupurile de populaţie vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viaţă pentru aportul de nutrienţi», declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcţiile viitoare de cercetare. ?”, conchide sursa citată.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuţiile despre buget în Comitetul Executiv al PSD, că intenţionează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici.