SUA, sprijin necondiţionat pentru Ucraina. Adjunctul lui Blinken este la Kiev

Subsecretarul de stat al SUA pentru securitate civilă, democraţie şi drepturile omului, Uzra Zeya, a sosit vineri în vizită la Kiev, conform unui anunţ al Ambasadei SUA în Ucraina, pe reţeaua de socializare X, citată de Ukrinform.

Urmărește
113 afișări
Imaginea articolului SUA, sprijin necondiţionat pentru Ucraina. Adjunctul lui Blinken este la Kiev

SUA, sprijin necondiţionat pentru Ucraina. Adjunctul lui Blinken este la Kiev

„Astăzi îl primim pe subsecretarul de stat pentru securitate civilă la Kiev pentru a reafirma angajamentul Statelor Unite de a sprijini Ucraina împotriva invaziei la scară largă a Rusiei”, a declarat misiunea americană.

După cum s-a raportat, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Matthew Miller, a declarat că Washingtonul colaborează cu partea ucraineană la etapele Planului de victorie prezentat de preşedintele Zelenski, precum şi la alte măsuri care vor contribui la stabilirea unei păci juste în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
blinken,
kiev,
zeya

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici