Sulfina Barbu: Liberalii şi-au pus singuri pistolul la tâmplă, PNL dispare ca partid de dreapta

Deputatul PDL Sulfina Barbu le-a spus, miercuri, în plenul Parlamentului, parlamentarilor liberali că, prin votul lor în favoarea moţiunii de cenzură, şi-au pus singuri "pistolul la tâmplă", arătând că PNL dispare ca partid de dreapta.

Urmărește
5 afișări

"Mă adresez colegilor liberali. Moţiunea de cenzură are o miză istorică pentru dumneavoastră. Votul de astăzi este pistolul pe care îl puneţi singuri la tâmplă. Prin votul de astăzi, PNL dispare ca partid de dreapta", a afirmat Sulfina Barbu.

Ea a spus că PNL votează împotriva meritocraţiei, împotriva atragerii investitorilor străini, împotriva dispariţiei muncii la negru. "Stimaţi colegi, nu vă tremură mâna când votaţi împotriva tuturor acestor principii?", i-a întrebat retoric Sulfina Barbu pe liberali.

Deputatul PDL a mai arătat că noul Cod al Muncii este un "un cod al muncii de dreapta, înseamnă reforma de dreapta, aduce la lumină ceea ce are mai bun România, şi anume segmentul activ al muncii".

Ea a spus că noul Cod al Muncii este în favoarea acelor români care "nu se tem să muncească, nu se tem să schimbe un loc de muncă cu un alt loc de muncă mai bun, care nu vor să primească pomană de la stat".

"Noul Cod al Muncii este votul de încredere pe care Guvernul îl dă potenţialului uman al României", a afirmat Sulfina Barbu, adăugând că nu este de mirare că este respins de PSD - partid de stânga care se opune schimbărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici