Sulfina Barbu: Sper ca ideile lui Preda, Voinescu, Macovei să nu rămână la stadiul postării pe blog

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că speră ca ideile lansate de Sever Voinescu, Cristian Preda şi Monica Macovei în platforma lor "să nu rămână doar la stadiul de a fi afişate pe blog", precizând că aceştia ar trebui să convingă membrii PDL.

Urmărește
2 afișări

"Sper ca aceste idei să nu rămână doar la stadiul de a fi afişate pe blog, eu sper că cei care le-au lansat vor face un turneu prin organizaţii şi vor dezbate cu membrii partidului. Organizaţia de femei poate fi o bună platformă de plecare", a precizat Barbu.

Ea a arătat că punctul de vedere al celor trei era de mult timp aşteptat în partid.

"Punctul lor de vedere era aşteptat în partid. Cred că este exact ce aşteptau membrii partidului să dezbatem", a adăugat Sulfina Barbu.

Cristian Preda, Sever Voinescu şi Monica Macovei au lansat, miercuri, pe blogurile personale, o platformă cu 35 de idei pentru ca PDL să devină "un partid popular modern", precizând că, deşi este vremea semnăturilor, ei cred că este vremea dezbaterilor.

"Indiferent că vom găsi sau nu un număr de colegi gata să se reunească în jurul acestor idei pentru a depune o moţiune, discuţia ne va ajuta foarte mult. O dorim deschisă şi argumentată, departe de invective şi suspiciuni. De fapt, vor avea de câştigat de pe urma dezbaterii toţi cei care speră că putem progresa în România", precizează Preda, Voinescu şi Macovei.

Platforma propusă de ei sub titlul "PDL - un partid popular modern. 35 de paşi necesari", cuprinde măsuri pe care, în opinia lor, partidul ar trebui să le ia pentru a se construi ca singurul partid de dreapta din România.

Platforma celor trei este structurată pe următoarele capitole: Economie: buget, fiscalitate, Europa; Sănătate: resurse suplimentare şi asigurări; Protecţie socială şi pensii sustenabile; Regii şi agenţii; Diminuarea evaziunii; Constituţie; Regionalizare pentru dezvoltare; Mediu şi educaţie; Administraţie publică; Demnitatea funcţiei publice; Justiţie independentă şi anticorupţie; Politică externă; Identitatea popular-europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici