Surse: coaliţia a decis cum va fi ridicat pragul de impozitare a pensiilor până la 3.000 de lei

  • Liderii PSD şi PNL au decis joi, în şedinţa Coaliţiei, modalitatea prin care va fi ridicat pragul de impozitare a pensiilor până la 3.000 de lei.
  • Proiectul va fi adoptat în Parlament, au anunţat surse din lumea politică.
  • De asemenea, se vorbeşte despre alte măsuri sociale.
Urmărește
12982 afișări
Imaginea articolului Surse: coaliţia a decis cum va fi ridicat pragul de impozitare a pensiilor până la 3.000 de lei

Coaliţia a decis ca proiectul de lege privind ridicarea pragului de impozitare a pensiilor de la 2.000 de lei la 3.000 de lei să fie adoptat în Parlament, au confirmat sursele menţionate. Practic, este vorba de proiectul PNL depus de Raluca Turcan.

Sursele mai anunţă că joi, Coaliţia a convenit adoptarea prin Ordonanţă de Urgenţă a unui pachet de măsuri, care prevede, între altele, actualizarea plafoanelor privind beneficiarii, ca urmare a creşterii pensiei pentru o mare majoritate a pensionarilor. În acest moment se discută despre actualizarea pentru două tipuri de beneficiari, dar este posibil să fie impuse şi altele.

Pe lista sunt voucherele de alimente de 250 lei plătite la două luni şi de care beneficiază 2,4 milioane de persoane şi cardul de energie, în valoare de 1.400 lei, de două ori pe an, pentru 1,1 milioane gospodării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici