Susţinerea pentru zonele afectate de inundaţii a fost inclusă în priorităţile legislativului european

Comisia pentru Bugete a Parlamentului European a adoptat cu o largă majoritate rezoluţia privind bugetul Uniunii Europene pentru anul viitor, anunţă eurodeputatul Victor Negrescu.

Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului Susţinerea pentru zonele afectate de inundaţii a fost inclusă în priorităţile legislativului european

Susţinerea pentru zonele afectate de inundaţii a fost inclusă în priorităţile legislativului european

„Rezoluţia cu privire la bugetul UE pentru anul viitor, pe care am coordonat-o în calitate de negociator-şef al Parlamentului European, a fost adoptată cu o largă majoritate de Comisia pentru Bugete a Parlamentului European. 25 de voturi pentru din 32 de eurodeputaţi prezenţi”, transmite Victor Negrescu.

Eurodeputatul spune că a reuşit să includă printre priorităţile legislativului european susţinerea pentru zonele afectate de inundaţii şi fermierii care au suferit pierderi din cauza calamităţilor naturale, mecanisme mai uşoare pentru transferul drepturilor sociale pentru românii din diaspora, un mesaj puternic de sprijin pentru aderarea completă a României la spaţiul Schengen şi parcursul european al Republicii Moldova dar şi prioritizarea, prin alocări financiare suplimentare, pentru educaţie, sănătate, infrastructură şi lupta împotriva corupţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici