Tăriceanu a acuzat PDL şi PSD că fac politică la colţul străzii

Liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat, vineri, PDL şi PSD că "fac politică la colţul străzii", în timp ce PNL a demonstrat în ultimii patru ani că este partidul "competenţei economice".

Urmărește
29 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a acuzat PDL şi PSD că fac politică la colţul străzii

Tăriceanu a acuzat PDL şi PSD că fac politică la colţul străzii (Imagine: Mediafax Foto)

Tăriceanu a declarat, vineri, în satul Cutca, comuna Sânmartin, judeţul Cluj, unde a pricipat la un miting electoral, că, în timp ce PNL a muncit în ultimii patu ani, PDL şi PSD nu au făcut nimic.

"Am demonstrat în aceşti patu ani că suntem partidul competenţei economice. În timp ce noi munceam, m-am uitat la ceilalţi ce făceau, şi domnul Boc, cu partidul lui, şi Mircea Geoană, cu partidul lui de stânga, au vorbit şi nu au făcut nimic. Politică la colţul străzii, asta este tot ce sunt în stare să facă", a spus Tăriceanu.

Premierul a fost însoţit la mitingul electoral de preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, şi de deputatul Horea Uioreanu, candidaţi PNL pentru Senat, repsectiv Camera Deputaţilor.

Adresându-se oamenilor, Tăriceanu le-a mulţumit că a fost pimit cu pâine şi pălincă, dar le-a spus că riscă să ajungă acasă puţin "parfumat".

"Mulţumesc că m-aţi pimit cu pâine şi pălincă, dar merg şi la Sălaj, şi tot cu cu pălincă o să mă primească, iar seara, când o să ajung acasă, o să fiu cam parfumat", a afirmat premierul.

Premierul a participat, vineri, în judeţul Cluj, şi la un miting electoral al PNL în comuna Ţaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici