Tăriceanu a cerut românior să vină la vot

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a lansat, vineri, într-o conferinţă transmisă live pe www.trilulilu.ro , un apel către toţi românii să se prezinte duminică la vot, subliniind că "pasivitatea nu ajută la rezolvarea problemelor".

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a cerut românior să vină la vot

Tăriceanu a cerut românior să vină la vot (Imagine: Mediafax Foto)

"Fac un apel către toţi românii să voteze duminică, pentru că pasivitatea nu ajută la rezolvarea problemelor. Cred că fiecare are o opţiune politică pe care trebuie să şi-o exercite, este un drept fundamental, o obligaţie civică, pe care fiecare trebuie să înţeleagă că o are, pentru că în acest fel îşi desenează viitorul", a susţinut Tăriceanu.

El a menţionat că "pasivitatea, statul acasă, privitul la televizor" nu sunt suficiente pentru un cetăţean şi a menţionat că, dacă fiecare român îşi exercită dreptul de a vota, "va putea să influenţeze viitorul pe care şi-l doreşte, în felul pe care şi-l doreşte".

Premierul a susţinut, vineri, o conferinţă transmisă live pe website-ul www.trilulilu.ro, în care a răspuns câtorva întrebări înregistrate şi postate de vizitatorii site-ului, despre măsurile necesare în domeniul educaţiei, măsurile anticriză sau efectele aspra investiţiei Ford de la Craiova.

Tăriceanu a susţinut conferinţa la sediul central al PNL din Bulevardul Aviatorilor şi a răspuns şi întrebărilor tinerilor invitaţi, după aproximativ 45 de minute anunţând că trebuie să încheie conferinţa, pentru că trebuie să se pregătească pentru ultima confruntare cu contracandidaţii săi Mircea Geoană şi Theodor Stolojan, care va fi difuzată de televiziunea publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici