Tăriceanu a discutat, la Guvern, cu miniştri şi cu lideri PNL

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a discutat, joi, la Guvern, cu miniştri liberali şi cu lideri ai PNL ultimele acţiuni de campanie pentru PE, situaţia românilor din Italia şi a înfiinţării de consulate, au declarat pentru MEDIAFAX, surse participante la întâlnire.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a discutat, la Guvern, cu miniştri şi cu lideri PNL

Tăriceanu a discutat cu miniştri şi cu lideri PNL acţiuni de campanie şi situaţia din Italia

Preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu a confirmat discuţia pe teme de campanie electorală. De asemenea, la întâlnire a fostă făcută o analiză internă a acţiunilor electorale făcute până în prezent de PNL.

Sursele citate susţin că Tăriceanu i-a cerut lui Cioroianu situaţia consulatelor deschise până în prezent în străinătate, în special în Italia.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a chemat, joi, la Palatul Victoria, miniştri liberali pentru o discuţie la care a participat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

Întâlnirea a avut loc în cabinetul premierului.

La întâlnire a participat şi senatorul Puiu Haşotti, care a refuzat să facă declaraţii la ieşire. Dintre miniştri au fost la şedinţă Tudor Chiuariu, Adrian Cioroianu, Adrian Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici