Tăriceanu: Băsescu şi-a pierdut capacitatea de a juca în societate rolul conferit de Constituţie

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, referindu-se la anunţul preşedintelui Traian Băsescu de a iniţia eventuale consultări cu partidele în funcţie de rezultatul referendumului, că şeful statului şi-a pierdut capacitatea de a juca în societate rolul conferit de Constituţie.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu: Băsescu şi-a pierdut capacitatea de a juca în societate rolul conferit de Constituţie

Tăriceanu: Băsescu şi-a pierdut capacitatea de a juca în societate rolul conferit de Constituţie

"Nu urmăresc declaraţiile lui Băsescu. O să stăm să ne gândim şi vă spun şi de ce. Pentru că preşedintele şi-a pierdut capacitatea de a juca rolul în societate, pe care i-l conferă Constituţia, de moderator, de mediator. El este un oarecare actor pe scena politică", a declarat la Piteşti premierul Tăriceanu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că dacă la referendum se vor prezenta "şapte milioane de români dintre care şase milioane vor vota «DA»", atunci va trebui să cheme partidele la consultări pentru a lua o decizie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici