TNL: OT PDL ar trebui să pledeze pentru integritate morală în interiorul propriului partid

Tineretul Naţional Liberal solicită, într-un comunicat transmis vineri, Organizaţiei de Tineret a PDL "să-şi păstreze recomandările în materie de integritate morală pentru colegii lor mai vârstnici, care au ridicat corupţia, hoţia şi clientelismul politic la rang de politică de stat".

Urmărește
4 afișări

"Din păcate, OT-PDL vorbeşte în numele unui partid ai cărui exponenţi sunt personaje precum Monica Iacob Ridzi sau Elena Băsescu, remarcate prin fraudarea bugetului de stat şi prin defilările de modă la Parlamentul European. Mai mult, OT-PDL vorbeşte în numele unui partid pentru care ideea de integritate morală înseamnă jaful comis în fiecare zi asupra cetăţenilor României, înseamnă a guverna haotic şi incoerent, cu rea-credinţă, distrugând orice şansă de dezvoltare a economiei şi a reformării instituţiilor statului român. OT-PDL vorbeşte în numele unui partid condus de un om care nu şi-a clarificat niciodată detaşarea înainte de 1989 la Anvers, deşi ocupă funcţia de şef al statului român", se arată în comunicatul transmis de organizaţia tineretului liberal.

TNL mai spune că nu poate primi sfaturi de la urmaşii "torţionarilor" fesenişti "care au înţeles să «consolideze» cu ajutorul bâtei şi minerilor democraţia instaurată la Revoluţia din '89 şi susţinută de tinerii liberali şi ţărănişti în urmă cu 20 de ani, în Piaţa Universităţii".

"Cu largul concurs al aceloraşi fesenişti, mulţi dintre ei au văzut deja, din interior, beciurile Securităţii", susţin ei.

Reacţia TNL vine după ce Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PDL) recomanda tinerilor din Partidul Naţional Liberal să aleagă între curajul de a se disocia de Dan Voiculescu, declarat informator al securităţii, şi a rămâne alături de un simbol al răului epocii comuniste.

"Numai scăpând de faptele mizerabile ale trecutului, ce au alterat fiinţa poporului român înainte de decembrie 1989, generaţia noastră poate moderniza cu adevarat România", se mai arată într-un comunicat al OTPDL intitulat "Tinerii din PNL trebuie să iasă din beciurile securităţii unde i-a atras Dan Voiculescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici