Toader: Cei de la PDL care au votat la moţiune, analizaţi fiecare în parte

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial miercuri, 16 martie.)

Urmărește
3 afișări

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură a fost respinsă de Parlament, că senatorii şi deputaţii PDL care au votat la moţiune vor fi analizaţi "fiecare în parte".

Toader a evitat să se pronunţe asupra eventualelor sancţiuni pe care le-ar putea primi parlamentarii PDL care au votat la moţiune.

"Vom analiza fiecare caz în parte. Unii au arătat bilele, că votează împotrivă. Noi nu i-am legat de scaune, aşa cum s-a spus", a spus el.

Toader a mai afirmat, răspunzând insistenţelor jurnaliştilor, că nu ar opta pentru sancţionarea celor care au votat împotriva moţiunii de cenzură.

Marius Spânu, Mircia Giurgiu, Orest Onofrei şi Daniel Oajdea, de la PDL, au votat la moţiunea de cenzură. De asemenea, a participat la vot senatorul UDMR Verestoy Attila.

Deputatul PDL Mircia Giurgiu a declarat, miercuri, că a votat pentru moţiunea de cenzură a opoziţiei, deoarece considera că trebuie discutat în Parlament Codul Muncii şi a precizat că ar putea fi exclus din PDL pentru aceasta.

Moţiunea de cenzură a fost respinsă, doar 216 parlamentari exercitându-şi votul, în condiţiile în care ar fi fost nevoie de 236 pentru adoptare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici