Toader: Gestul opoziţiei de a nu asista la asumarea răspunderii, lipsit de etică şi de bun simţ

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat marţi că absenţa opoziţiei de la şedinţa în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe Codul Muncii este un gest "lipsit de etică şi chiar de bun simţ" şi a precizat că parlamentarii PDL vor sta "în bănci şi vor spune prezent" la moţiunea de cenzură.

Urmărește
5 afișări

Întrebat cum vor proceda parlamentarii PDL la moţiunea de cenzură, Mircea Toader a spus: "PDL va face cum au făcut ei (opoziţia - n.r.) în cazul Păsat, adică stăm în bănci şi spunem «prezent»".

Toader a spus că absenţa opoziţiei de la asumarea răspunderii Guvernului reprezintă "un gest lipsit de etică şi de bun simţ".

"Ar însemna ca mâine, când ei citesc moţiunea, noi să nu fim. Noi suntem prezenţi, noi ne vedem de treaba noastră. Opoziţia putea să asiste, putea să aibă un punct de vedere pe care oricum or să-l aibă la moţiune", a adăugat Mircea Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici