Tomac: Iohannis trebuie scos la tablă, a numit mai mulţi premieri PSD decât Iliescu

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis: „A numit în zece ani mai mulţi premieri de la PSD decât Ion Iliescu. Trebuie să ne explice de ce am ajuns de la «România educată» la «România drogată»”.

Urmărește
143 afișări
Imaginea articolului Tomac: Iohannis trebuie scos la tablă, a numit mai mulţi premieri PSD decât Iliescu

Tomac: Iohannis trebuie scos la tablă, a numit mai mulţi premieri PSD decât Iliescu

Eugen Tomac spune la RFI că „bătălia va fi pentru Palatul Cotroceni. În această dezbatere şi pare că este o înţelegere între PSD şi PNL evidentă, lipseşte vinovatul de serviciu şi acel responsabil este preşedintele Klaus Iohannis”.

Liderul PMP subliniază că „Marcel Ciolacu nu-l vede pe Klaus Iohannis, nu aude, pentru că ei sunt la guvernare. Până la urmă, preşedintele Iohannis a numit în zece ani mai mulţi premieri de la PSD decât Ion Iliescu”.

Eurodeputatul consideră că „trebuie să-l scoatem pe Klaus Iohannis la tablă, să ne explice de ce a dat ţara pe mâna PSD, trebuie să ne explice de ce au eşuat toate proiectele pe care le-au anunţat, trebuie să ne explice de ce România de la «România educată» a ajuns la «România drogată», pentru că fenomenul drogurilor în şcoli a scăpat de sub control. Sunt foarte multe teme pe care societatea nu le dezbate, tocmai pentru că actorii principali au ajuns la o înţelegere ca între cartelurile de mafioţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici