Traian Igaş îl susţine pe Emil Boc la şefia PDL

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, duminică, la Deva, că îl susţine pe Emil Boc în cursa pentru şefia PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

"Am susţinut Guvernul PDL condus de Emil Boc în calitate de senator, ca lider de grup, şi îl susţin astăzi în calitate de ministru. L-am susţinut pe Emil Boc în tot acest timp pentru că am ştiut că face o politică a bunului simţ. Îl susţin în continuare pentru preşedinţia PDL pentru că doar aşa avem speranţa că vom merge mai departe şi vom reuşi să dăm speranţă românilor, ţării şi PDL", a declarat Igaş în faţa delegaţilor prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara.

El a adăugat că PDL a guvernat şi guvernează într-o perioadă grea, de criză, iar Guvernul Boc, prin măsurile luate, va redresa situaţia economică.

"Nu e uşor să guvernezi într-o perioadă de criză, nu e uşor să iei măsuri anti-cetăţean de multe ori, dar trebuie să faci în aşa fel încât situaţia economică să o redresezi. PDL, prin premierul Emil Boc, prin noi toţi, asta a făcut. A încercat să dea o şansă acestei ţări. Şi i-a dat-o. Vedeţi, experţi străini astăzi vin şi ne spun că România este pe drumul cel bun şi ne apropiem de o zonă puţin mai călduţă şi care ne dă o speranţă", a declarat Traian Igaş.

Secretarul executiv al PDL Mihai Stănişoară, care deţine şi funcţia de preşedinte al PDL Mehedinţi, a declarat, la acelaşi eveniment, că el crede cu tărie într-un parteneriat între premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu.

"Am avut un proiect, avem şi vom avea în continuare un proiect care se desfăşoară în parteneriat cu preşedintele ţării din 2004, un proiect al PDL, un partid reprezentat la vârf de un preşedinte numit Emil Boc, deci un parteneriat între Emil Boc şi preşedintele ţării, în care eu unul cred cu tărie. Sunt convins că şi în plan naţional acest parteneriat ne va duce către ceea ce ne-am propus, ceea ce ne propunem şi astăzi, şi anume să rămânem cel mai important partid din România, să ne menţinem la guvernare şi să reuşim să ducem la capăt toate reformele pe care le-am început, reforme absolut necesare pentru România", a declarat Mihai Stănişoară.

Premierul Emil Boc, ministrul de Interne, Traian Igaş, secretarul executiv al PDL Mihai Stănişoară, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele organizaţiei Sectorului 5 Bucureşti a PDL, Ştefan Pirpiliu, au participat, duminică, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara.

Fostul subprefect Dorin Gligor a fost ales preşedinte al PDL Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici