Traian Ungureanu, la CNC: PDL să nu intre în campanie rupt de Băsescu, ci cu Sever, Monica şi Cristi

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, sâmbătă, că PDL "nu trebuie să intre în campanie rupt de Băsescu", adăugând că formaţiunea trebuie să intre în alegeri "nefracturat, PDL plus Cristi, plus Monica, plus Sever".

Urmărește
4 afișări

"Trebuie să intrăm cu un partid nefracturat în alegeri, PDL plus Cristi, plus Monica, plus Sever, şi doi, n-am auzit pe nimeni să rostească un anume nume (...) Nu trebuie să intrăm în campanie cu un partid rupt de Băsescu", a spus Traian Ungureanu, fiind aplaudat de ce iprezenţi.

"Problema relaţiilor cu Băsescu e reală şi trebuie să fie unul din obiectivele noastre", a spus Traian Ungureanu la şedinţa CNC a PDL.

Ungureanu şi-a început discursul în faţa parlamentarilor PDL spunându-le că el este intelectual şi că intelectualii îşi pun tot felul de întrebări şi probleme. El a arătat că se întreabă dacă PDL este un partid anticorupţie şi a apreciat că acesta ar trebui să devină un partid anti-USL.

"Să-i răspund domnului Bercanu ce căutam aseară la reuniunea Colegiului Director: M-am dus să ascult ce vorbeşte lumea şi să le spun după aia lui Cristi şi Monicăi. Dar cum nu ne-am văzut, le spun acum. Ce s-a întâmplat aseară e că încercarea lor a dat greş", a precizat Traian Ungureanu.

El a apreciat că propunerile făcute de Macovei, Preda şi Voinescu i-a împins pe oameni să vadă în aceştia "o încercare de control", de "epurare".

"O să riscăm să devenim obsedaţi. M-a întreb cineva pe culoar: «Pe Gadafi nu-l suspendaţi?». Eu sper să se autospende", a spus Traian Ungureanu, stârnind hohote de râs în rândul reprezentanţilor PDL, dar şi aplauzele acestora.

El a mai spus că "nu vede tonusul PDL" şi că reprezentanţii PDL "fac o figură de depresivi". "Facem o figură de depresivi, suntem toţi emo, unde e tonusul PDL? Asta nu mai văd", a adăugat Traina Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici