Trei deputaţi din opoziţie lipsesc la dezbaterea moţiunii, din motive obiective

Doi deputaţi de la PSD şi unul de la PNL lipsesc de la dezbaterea moţiunii de cenzură şi nu vor vota, miercuri, ei fiind absenţi din motive medicale, au declarat liderii de grupuri ai celor două partide.

Urmărește
6 afișări

Deputatul PNL Ciprian Dobre şi deputaţii PSD Victor Surdu şi Ioan Chisăliţă nu vor fi prezenţi la dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură. Dobre şi Chisăliţă au suferit accidente, în timp ce Surdu este internat în stare critică.

Întrebat despre absenţii PSD de la moţiune, preşedintele partidului, Victor Ponta, a declarat că ar prefera ca ei să fie sănătoşi şi să nu treacă moţiunea de cenzură.

Plenul reunit al Parlamentului audiază în acest moment textul moţiunii de cenzură iniţiată de 210 parlamentari din opoziţei, citit de deputatul PSD Ion Cindrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici