Treisprezece candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al CJ Alba

Biroul Electoral Judeţean Alba a înregistrat treisprezece dosare cu candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, printre candidaţi regăsindu-se actualul preşedinte al CJ, Ioan Dumitrel,.

Urmărește
159 afișări
Imaginea articolului Treisprezece candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al CJ Alba

Consiliului Judeţean Alba (Imagine: www.cjalba.ro)

Potrivit preşedintelui BEJ Alba, Daniela Gaşpar, biroul a primit treisprezece candidaturi pentru funcţia de preşedinte al CJ Alba.

Printre candidaţii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba se află şi actualul preşedinte, Ion Dumitrel. Acesta este preşedintele executiv al PDL Alba şi ocupă funcţia de preşedinte al CJ Alba din 2005, după ce preşedintele de atunci, Teodor Atanasiu (PNL), a fost numit ministru al Apărării.

Unul dintre contracandidaţii săi este secretarul executiv al PNL, deputatul Nicolae Popa, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, timp de câteva luni, în 2004. PSD Alba propune pentru această funcţie un candidat care provine din mediul de afaceri - Ioan Dârzu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al companiei de lactate Albalact Alba, fost director al Direcţiei Sanitar Veterinare Alba până în 2004.

La rândul său, Partidul Conservator a desemnat drept candidat pentru pentru şefia CJ Alba un fost vicepreşedinte al instituţiei în perioada 2000-2004, Doru Victor Cetean, fost membru PD.

Pentru Consiliul Judeţean Alba au depus liste complete PDL, PSD, PNL, PC, PIN, PNŢCD, PNG-CD, UDMR, PRM, Partidul Ecologist Român, Partidul Verde, iar Partidul Pentru Patrie, Partida Rromilor Pro Europa, Partidul Naţional Democrat Creştin, Uniunea Populară Social Creştină, Partidul Alianţa Socialistă au depus liste incomplete de candidaţi.

Preşedintele BEJ Alba, Daniela Gaşpar, a mai spus că ultima candidatură şi listă de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Alba a fost depusă marţi seară, cu doar 15 minute înainte de expirarea termenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici