Trump cere ştergerea Iranului de pe faţa Pământului. Ce a declanşat reacţia fostului preşedinte

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, şi-a exprimat speranţa că America va şterge Iranul de pe faţa Pământului, dacă oficialii iranieni îl vor asasina.

Urmărește
3217 afișări
Imaginea articolului Trump cere ştergerea Iranului de pe faţa Pământului. Ce a declanşat reacţia fostului preşedinte

Fostul preşedinte american a comentat ceea ce a spus premierul israelian Benjamin Netanyahu, care a vorbit despre o astfel de ameninţare în faţa Congresului SUA.

„Dacă îl 'asasinează pe preşedintele Trump', ceea ce este întotdeauna o posibilitate, sper că America va anihila Iranul, îl va şterge de pe faţa Pământului", a scris fostul preşedinte într-un mesaj pe reţeaua sa, Truth Social. 

Miercuri, în timpul discursului său în faţa Congresului SUA, premierul israelian Benjamin Netanyahu a subliniat că, „după cum am aflat recent, ei (Iranul) au ameninţat chiar că îl vor asasina pe preşedintele Trump”.

Potrivit presei, autorităţile americane au primit în urmă cu câteva săptămâni informaţii conform cărora Teheranul punea la cale un complot împotriva lui Donald Trump. CNN a scris despre asta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici