Tudose îi răspunde lui Ciucă pe tema comisarului european: E atributul prim-ministrului. Punct

Propunerea pentru comisar european vine de la prim-ministru, spune Mihai Tudose, după ce Nicolae Ciucă a afirmat că nominalizarea nu a fost negociată în coaliţie: „Dl. Ciucă poate să scrie cărţi, să facă filme, treaba lui”.

Urmărește
350 afișări
Imaginea articolului Tudose îi răspunde lui Ciucă pe tema comisarului european: E atributul prim-ministrului. Punct

Tudose îi răspunde lui Ciucă pe tema comisarului european: E atributul prim-ministrului. Punct

„Am văzut ultima declaraţie a liberalilor cu faptul că e comisarul României. Ieri, toată ziua am căutat când au fost consultările acum cinci ani. Nu le-am găsit. Este atributul primului ministru. Punct. Liberalii în ultimul timp spun o mulţime de chestii. E dreptul lor să spună. Propunerea vine de la prim-ministru. Eu înţeleg ce vor alţii, dar eu vă spun ce scrie la carte. Dl. Ciucă poate să scrie cărţi, să facă filme, treaba lui... Propunerea e atributul prim-ministrului. Este singura cale pe care vine propunerea de comisar. Nu o trimite nimeni altcineva, nici preşedintele, nici patriarhul...”, spune Mihai Tudose.

Declaraţiile social-democratului vin după ce Nicolae Ciucă a afirmat că nominalizarea pentru comisarul european nu a fost negociată în coaliţie.

Nu există un mandat din partea coaliţiei care să vizeze postul de comisar european care va reveni României, afirma, marţi, liderul PNL, Nicolae Ciucă: „Nu este atributul unui singur om, fie el şi prim-ministru. Fac un apel către partenerii de coaliţie să lase deoparte interesul politic imediat”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici