Tudose: Nici uraganele nu mai sunt ce au fost / Reacţia lui Grindeanu

Nici uraganele nu mai sunt ce au fost, spune, ironic, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, eurodeputatul Mihai Tudose. La rândul său, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, afirmă că „prevenţia a fost bună”.

Urmărește
357 afișări
Imaginea articolului Tudose: Nici uraganele nu mai sunt ce au fost / Reacţia lui Grindeanu

Tudose: Nici uraganele nu mai sunt ce au fost / Reacţia lui Grindeanu

„Nici uraganele nu mai sunt ce au fost”, spune, ironic, Mihai Tudose.

La rândul său, Sorin Grindeanu, completează râzând: „Dar trebuie să trecem în oferta de guvernare”:

„Eu cred că prevenţia a fost bună de data această. (...) În cazul în care sunt prea multe alerte, dacă s-a evitat şi pierderea unei singure vieţi e important”, adaugă Grindeanu.

„Suntem într-o zi foarte specială, pentru că România va fi, practic, măturată de acest ciclon, Ashley”, spunea, duminică dimineaţa, ministrul Mediului, Mircea Fechet.

Autorităţile au emis mai multe avertizări, inclusiv Cod roşu în judeţul Galaţi, pentru ploi abundente în week-endul care a trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
grindeanu,
uragan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici