Udrea: Dacă se decide să renunţăm la secretari de stat, sigur, voi face cum va fi decizia Guvernului

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că, dacă Executivul va decide ca ministerul pe care îl conduce să renunţe la secretari de stat, va aplica această hotărâre "exact aşa cum va fi decizia Guvernului", arătând că celelalte restructurări le-a făcut de o lună şi jumătate.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Udrea: Dacă se decide să renunţăm la secretari de stat, sigur, voi face cum va fi decizia Guvernului

Udrea: Dacă se decide să renunţăm la secretari de stat, sigur, voi face cum va fi decizia Guvernului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă se decide să renunţăm la secretari de stat, sigur, voi renunţa la secretarii de stat, exact aşa cum va fi decizia Guvernului. Celelalte restructurări noi le-am făcut de o lună şi jumătate", a afirmat Udrea.

Ea a arătat că a redus aparatul din minister cu peste 27% şi cheltuielile cu bunuri şi servicii cu 37%.

"Noi suntem la etapa să implementăm măsurile de relansare a economiei, reducerile le-am făcut deja", a spus Elena Udrea, adăugând că va aplica orice alte reduceri legate de cabinetul ministerului, demnitarilor şi secretarilor de stat, dacă Guvernul va decide acest lucru.

Surse oficiale au declarat, săptămâna trecută, agenţiei MEDIAFAX, că Guvernul a decis ca numărul secretarilor de stat să fie redus la cel mult două astfel de posturi, singurele exceptate fiind ministerele "mari", precum ministerele de Interne şi Externe, în a căror organigramă vor fi menţinuţi trei secretari de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici