Udrea, despre reformişti: Îi aşteptăm să vină să sprijine aceeaşi moţiune ca şi PDL Bucureşti

Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, marţi, că îi aşteaptă pe democrat-liberalii din grupul reformist "să vină să susţină aceeaşi moţiune" pe care o va sprijini organizaţia PDL Bucureşti.

Urmărește
4 afișări

Udrea a fost întrebată dacă a primit vreun semnal din partea grupului reformiştilor că ar depune o moţiune pentru preşedinţia PDL, menţionându-se faptul că unul dintre cei trei reformişti, Cristian Preda, este şi membru al organizaţiei PDL Bucureşti.

"Nu avem încă un semnal decât cele pe care le-am văzut în mod public. Noi aşteptăm să vină alături de organizaţie cu propunerile pe care le au şi mare parte din acestea au fost susţinute de organizaţia noastră, îi aşteptăm să vină să sprijine aceeaşi moţiune pe care o vom sprijini şi noi, incluzând în moţiunea respectivă ceea ce ei vor aduce nou şi sunt convinsă că vom găsi calea de mijloc, încât şi propunerile lor să fie reprezentate", a adăugat Elena Udrea.

Ea a făcut aceste precizări după ce a anunţat că organizaţia PDL Bucureşti a decis să sprijine candidatura lui Emil Boc pentru preşedinţia PDL.

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, luni, că el, Cristian Preda şi Monica Macovei nu au luat încă o decizie dacă vor depune o moţiune pentru preşedinţia partidului şi a apreciat că, din păcate, dezbaterile din PDL sunt în acest moment "mai degrabă personale". "Eu şi ceilalţi doi colegi ai mei suntem mai sensibili la idei decât la persoane", a adăugat Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici