- Home
- Politic
- BISTRIŢA, (01.03.2013, 15:35)
- Szasz Jutka , Cristiana Sabau
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Udrea: Moţiunea lui Blaga e aceeaşi, în proporţie covârşitoare, cu cea din 2011 şi 2012
Candidatul la şefia PDL Elena Udrea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că moţiunea propusă în 2013 de Vasile Blaga este aceeaşi, în proporţie covârşitoare, cu cea din 2011 şi 2012, iar, "realist vorbind, situaţia s-a schimbat".
Urmărește
284 afișări
Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)
Udrea a fost întrebată cum apreciază moţiunea sa şi pe cei care o susţin în condiţiile în care Vasile Blaga a fost numit "unificatorul", iar susţinătorii săi "oameni realişti".
"Eu aş spune doar că moţiunea domnului Vasile Blaga este, în proporţie covârşitoare, aceeaşi cu cea din iunie 2012 şi cu cea din 2011, deşi cred că, realist vorbind, dacă vrem să fim realişti, situaţia s-a schimbat mult de atunci. În 2011, eram la guvernare, în 2012 tocmai pierdusem în iunie un milion de voturi. Deci cred că o moţiune realistă ar fi cea care se referă la momentul concret, actual, în care se află PDL şi care propune o viziune pentru PDL pornind de la ceea ce se întâmplă astăzi cu partidul. Să vii cu ideile din 2011 când partidul era la guvernare, nu cred că este realist dacă suntem în martie 2013", a spus Udrea.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Premierul român Marcel Ciolacu, primit la Downing Street de prim-ministrul britanic Keir Starmer
-
Ciolacu şi Ciucă se ceartă ca ţaţele: Când eşti neputincios, devii şi disperat şi nervos
-
Trump l-a nominalizat pe Pete Hegseth la Apărare: anti-NATO, anti-Europa, vedetă a talk-show-urilor Fox News
Întrebată câte filiale o susţin în condiţiile în care Vasile Blaga a afirmat că are 30 de partea sa, Udrea a spus: "Ce înseamnă o filială? Poate 30 de preşedinţi de organizaţii care au în spate oameni care pot să facă sau nu ce le cere acesta".
"A conduce partidul în felul în care se întâmplă astăzi e ceea ce eu contest şi mă refer inclusiv la felul în care s-au adunat semnăturile pe moţiuni. Eu am spus că nu vreau să semneze niciun coleg moţiunea mea până nu o citeşte. Cum poţi semna pe o moţiune despre care nu ştii ce conţine. De aceea, strategia mea a fost să plec prin ţară, să prezint moţiunea şi pe măsură ce oamenii o citesc şi sunt de acord şi vor să o susţină să semneze. Statutul pe de altă parte nu împiedică să semnezi pe toate moţiunile. Deci nu-mi spune nimic cifra aceasta care îi dă relaxare domnului Vasile Blaga, nu-mi spune nimic mie ca şi candidat la şefia PDL pentru că, în primul rând, eu cred că oamenii vor vota nu cum le spune şeful organizaţiei, ci după cum cred ei că PDL are nevoie de o viziune sau de alta. E în joc nu numai destinul unui om, Udrea sau Blaga sau Macovei, ci al tuturor celor pe care i-aţi văzut aici în sală şi cred că se vor gândi mult când vor vota dacă să ţină cont de vreo recomandare sau să voteze potrivit propriilor convingeri", a spus Udrea.
Liderii PDL Gheorghe Flutur, Andreea Paul, Raluca Turcan şi Radu F. Alexandru au declarat, joi, după ce Vasile Blaga şi-a depus moţiunea pentru şefia PDL, că îl susţin pe acesta pentru că este "unificatorul", cel mai bun organizator al PDL, iar moţiunea sa reprezintă "oamenii realişti".
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Citește și: Blaga şi-a depus candidatura la şefia PDL
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe