Udrea: Nu s-a mai pus în discuţie subiectul privind premier tehnocrat

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat, marţi, că "nu s-a pus în discuţie" subiectul privind premier tehnocrat şi că în partid nu s-a rediscutat despre separarea funcţiilor de prim-ministru şi de preşedinte al PDL.

Urmărește
6 afișări

Udrea a fost întrebată dacă s-a discutat despre un premier tehnocrat. "Lucrul acesta nu s-a pus în discuţie. Sunt, au fost mai demult câteva idei venite din societatea civilă, din presă, că poate ar fi o soluţie să se separe cele două funcţii, dar în partid nu s-a rediscutat subiectul acesta", a susţinut Elena Udrea.

Elena Udrea a fost întrebată dacă a existat vreo sugestie a miniştrilor democrat-liberali ca premierul să nu-şi dea demisia cel puţin până în luna mai.

"Nu s-a discutat nici într-un fel despre demisia premierului, nici într-un fel nu s-a pus în discuţie acest subiect", a răspuns Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că, dacă moţiunea de cenzură nu trece, România are premier, precizând că subiectul legat de un posibil premier tehnocrat trebuie analizat şi va fi reluat "când va fi cazul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici