Udrea: Oprescu a sărit vesel în căruţa USL, trasă de cei doi ponei cunocuţi, Victor şi Crin

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi seară, că Sorin Oprescu este preocupat să-şi asigure continuitatea în fruntea Primăriei Bucureşti, criticându-l pe acesta pentru că a "sărit vesel în căruţa USL, trasă de cei doi ponei cunocuţi, Victor şi Crin".

34 afișări
Imaginea articolului Udrea: Oprescu a sărit vesel în căruţa USL, trasă de cei doi ponei cunocuţi, Victor şi Crin

Udrea: Oprescu a sărit vesel în căruţa USL, trasă de cei doi ponei cunocuţi, Victor şi Crin (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sorin Oprescu este preocupat de găsirea de soluţii, nu pentru bucureşteni, ci pentru a-şi asigura continuitate pe scaunul de primar general şi din anul 2012 încolo. Astăzi l-am văzut cu toţii pe independentul de Sorin Oprescu sărind vesel în căruţa USL, trasă de cei doi ponei cunoscuţi, Crin şi Victor, şi renunţând la jocul pe care l-a făcut atâţia ani, jocul independenţei politice", a spus Udrea.

Ea a menţionat că declaraţia lui Oprescu de joi privind candidatura din postura de independent va aduce "o infuzie de candidaturi independente". "Sorin Oprescu ne-a anunţat că va candida pentru 2012-2016, lucru pe care îl ştiam. Ce nu reuşise până acum să recunoască era că va candida cu sprijinul atât al PSD, cât şi al PNL. Va aduce această declaraţie o infuzie de candidaturi independente, pentru că va amplifica disputa pe care au creat-o toate discuţiile legate de susţinerea lui Sorin Oprescu în interiorul USL. Sunt mulţi acolo care îşi pot periclita funcţiile de primari pentru viitorul mandat", a adăugat Elena Udrea.

În opinia acesteia, unul din motivele pentru care Legea capitalei este atât de combătută de PSD şi PNL este pentru că "nu sunt suficiente scaune de primari la Bucureşti pentru câţi pesedişţi şi penelişti vor să ocupe aceste locuri".

Udrea a criticat şi faptul că "siamezii Crin şi Victor" au anunţat că susţin bugetul propus de Sorin Oprescu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, după o întâlnire cu liderii PSD şi PNL, că Victor Ponta şi Crin Antonescu s-au exprimat foarte clar că susţin varianta de buget propusă de el.

Oprescu a mai declarat, răspunzând unei întrebări, că va candida la următoarele alegeri tot ca independent, însă, dacă va fi susţinut de unele partide, le va mulţumi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici