Udrea sondează pe blog cum trebuie să arate PDL şi noul preşedinte al partidului

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, lansează pe blogul său o serie de întrebări despre ceea ce trebuie să facă partidul pentru a recâştiga încrederea românilor şi despre cum trebuie să arate noul preşedinte al formaţiunii democrat-liberale, care va fi ales la Convenţia Naţională din mai.

Urmărește
79 afișări
Imaginea articolului Udrea sondează pe blog cum trebuie să arate PDL şi noul preşedinte al partidului

Udrea sondează pe blog cum trebuie să arate PDL şi noul preşedinte al partidului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Sub titlul "Ce trebuie să facă PDL ca să fie din nou primul partid în încrederea românilor?", Udrea scrie pe blogul său că societatea românească a fost în general obişnuită cu tranziţii line şi îndelungate.

"Pe noi, criza economică ne-a obligat să accelerăm procesul reformelor. Această terapie de şoc, aşa cum au numit-o unii, a făcut ca încrederea în PDL, ca principal partid de guvernământ, să scadă considerabil în ultimul an", adaugă Udrea.

Ea precizează că întotdeauna a fost de părere că adevărurile unui politician trebuie să vină din viaţa oamenilor obişnuiţi, pentru că ei ştiu cel mai bine care le sunt problemele şi, de multe ori, chiar care sunt soluţiile.

"Aşa că vă întreb pe voi: Care sunt problemele cele mai mari pe care le are PDL?; Care sunt soluţiile?; Cum vedeţi voi reforma în PDL?; Cum ar trebui să arate conducerea PDL după Convenţia Naţională?; Care este portretul-robot al Preşedintelui PDL?; Care este mesajul nou cu care ar trebui să vină PDL?", mai scrie Udrea pe blog.

Elena Udrea promite că răspunsurile pe care le va primi pe parcursul săptămânii pe blog le va transmite mai departe în discursul său de la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL de sâmbătă, 5 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici