Udrea: Trebuie căutat omul care să aducă o creştere electorală pentru PDL

Liderul PDL Elena Udrea susţine, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că viitorul preşedinte al formaţiunii trebuie să nu fie legat de acuzaţii de corupţie, să sprijine principiile de dreapta şi să aducă un plus de credibilitate partidului.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Udrea: Trebuie căutat omul care să aducă o creştere electorală pentru PDL

Udrea: Trebuie căutat omul care să aducă o creştere electorală pentru PDL (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Voi susţine pentru preşedinţia partidului pe acel lider care se încadrează în următorul portret-robot: să nu fie legat de acuzaţii de corupţie, să fie validat de oameni prin vot într-o cursă electorală, să sprijine principiile de dreapta şi să aducă un plus important credibilităţii partidului. Trebuie căutat acel om care poate aduce o creştere electorală a partidului", susţine Udrea într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Ea a mai spus că speră ca lupta pentru conducerea formaţiunii să fie corectă şi să nu se transforme neapărat într-o bătălie pentru putere în care democrat-liberalii să devină adversari.

"Nu e loc de strategii individuale. PDL trebuie să iasă unit din Convenţia Naţională, cu o direcţia clară şi un mesaj tranşant către electorat după alegerile din mai. Trebuie să ne asumăm mai bine decât am reuşit să o facem până acum reforma întreprinsă în aceşti ultimi doi ani. E important ca românii să vadă lucrurile bune pe care le-am făcut", afirmă Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici