Udrea: Vom câştiga alegerile pentru că avem cel mai bun candidat

Secretarul executiv Elena Udrea a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a PDL de la Costineşti, că partidul este mobilizat pentru campania electorală şi va câştiga alegerile prezidenţiale, pentru că are cel mai bun candidat, iar contracandidaţii lor ştiu asta şi astfel de explică atitudinea lor.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Udrea: Vom câştiga alegerile pentru că avem cel mai bun candidat

Udrea:Vom câştiga alegerile pentru că avem cel mai bun candidat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Noi o să le câştigăm alegerile pentru că avem cel mai bun candidat şi ştim cu toţii, noi ştim asta, din nefericire pentru contracandidaţii noştri şi ei ştiu şi asta îi mână să facă ceea ce fac", a spus Udrea.

Ea a arătat că, din 6 decembrie, ţara poate arăta într-un fel sau altul, "adică va arăta bine şi îşi va continua reformele, pentru că va câştiga candidatul PDL".

Elena Udrea a precizat că partidul este mobilizat pentru momenetul în care se va da startul campaniei electorale şi a arătat că, deşi sunt reforme pe care te fereşti să le faci în alte alegeri pentru a păstra alături de tine un elecotrat obişnuit cu minciuni, cu pomeni, oamenii vor înţelege că făcând acest lucru, Guvernul Boc face ce trebuie pentru România.

"Motivaţia noastră este că ceea ce facem facem mai bine pentru România, chiar dacă putem avea şi costuri electorale. Nu e uşor să reduci numărul agenţiilor din jurul guvernului, pentru că sunt zeci de mii de oameni care trebuie să îşi caute un loc de muncă.(..) Chiar dacă aparent, măsurile PDL pot fi considerate nepopulare în an electoral, dar sunt măsuri care trebuiau luate", a mai spus secretarul executiv Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici