Un lider PNL cere conducerii partidului să analizeze retragerea miniştrilor PNL de la guvernare

Ipocrizia şi duplicitatea conducerii PSD exprimată astăzi la Congresul PSD m-au determinat să propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu, afirmă vicepreşedintele PNL Adrian Cozma.

Urmărește
556 afișări
Imaginea articolului Un lider PNL cere conducerii partidului să analizeze retragerea miniştrilor PNL de la guvernare

Un lider PNL cere conducerii partidului să analizeze retragerea miniştrilor PNL de la guvernare

„Ipocrizia şi duplicitatea conducerii PSD exprimată astăzi la Congresul PSD m-au determinat să propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, şi analizarea de urgenţă a retragerii miniştrilor PNL din guvernarea Ciolacu. Eu cred că, în condiţiile declaraţiilor şi acuzaţiilor absurde, populiste şi mincinoase făcute de Ciolacu, Grindeanu şi alţi fruntaşi ai PSD la adresa Preşedintelui şi a membrilor PNL, faptele şefilor PSD nu pot trece nesancţionate (iniţial, am crezut că este congresul populist- al extremistilor de la SOS). Nu cred că vreunul dintre colegii mei vor mai putea sta la masă la şedinţele de guvern sau în alte condiţii cu cei care astăzi ne-au jignit atât de rău”, scrie pe Facebook Adrian Cozma.

În opinia sa, ceea ce a făcut Sorin Grindeanu este „total nedemn şi neelegant pentru un ministru”.

„Şi dacă are onoare ar trebui să-şi dea demisia urgent cu tot cu ceasul acela scump de la mână pe care îl tot ascunde. Din păcate, nu am niciun fel de aşteptări de la domnia sa, fiind singurul prim-ministru din istorie care s-a încuiat în clădirea Guvernului ca să nu fie dat afară de Dragnea. Tot Grindeanu rămâne în istorie ca fiind singurul prim-ministru al României care a fost dat jos de propriul partid din fruntea Guvernului, prin moţiune. Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiţie din poziţia de prim-ministru. Dacă tot urăşte atât de mult PNL şi pe Preşedintele Iohannis, să renunţe la funcţia de prim-ministru! PS. Marcel Ciolacu a adus ghinion şi echipei naţionale la campionatul din Germania şi aduce şi Românie ghinion prin tot ceea ce face”, încheie Cozma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici