Un membru al guvernului ucrainean a fost reţinut în urma unei anchete de corupţie

  • Un membru al guvernului ucrainean a fost reţinut în urma unei anchete de corupţie.
  • Este vorba despre un ministru adjunct al energiei care împreună cu alte persoane ar fi luat o mită de 500.000 de dolari, aşa cum susţin procurorii ucraineni.
Urmărește
377 afișări
Imaginea articolului Un membru al guvernului ucrainean a fost reţinut în urma unei anchete de corupţie

Imagine cu caracter ilustrativ

Procurorii ucraineni au declarat luni dimineaţă că a fost reţinut ministrul adjunct de la Ministerul Energiei. De asemenea, în acelaşi dosar au fost reşinute alte persoane. Procurorii susţin că cei vizaţi au primit părţi dintr-o mită de 500.000 de dolari.

„Conform anchetei, suspecţii au organizat o schemă de îndepărtare a echipamentului minier al întreprinderii de stat de exploatare a cărbunelui din zona de luptă din regiunea Doneţk”, a anunţat procuratura, potrivit Sky News.

Ucraina se confruntă de ani de zile cu numeroase cazuri de corupţie. Preşedintele Volodimir Zelenski a promis măsuri pentru reducerea fenomenului în contextul ajutorului financiar şi militar alocat de ţările occidentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici