Unul din candidaţii la şefia PDL Hunedoara şi-a anunţat retragerea din cursă

Unul dintre candidaţii la şefia PDL Hunedoara, Dorin Curtean, a anunţat, duminică, în faţa delegaţilor la Conferinţa Judeţeană de alegeri de la Deva, că se retrage din cursă, spunând că Dorin Gligor, contracandidatul său, are cele mai multe şanse să câştige, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

Dorin Curtean, care este administrator public în Petrila, a anunţat, în timpul discursului ţinut în faţa delegaţilor prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara, că se retrage din cursa pentru şefia filialei.

"Eu fac parte dintre membrii de jos ai PDL. Sunt membru din 2006 al organizaţiei Petrila. Din această calitate, îl felicit pe domnul Dorin Gligor, care are cele mai multe şanse să câştige. Drumul meu se opreşte aici. Să nu credeţi că e laşitate, dar mă retrag din competiţie", a declarat Curtean.

Pe de altă parte, Dorin Gligor, singurul candidat rămas în cursă, nu a comentat în faţa delegaţilor decizia lui Curtean, însă a anunţat că obiectivul său va fi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din 2012.

Premierul Emil Boc, ministrul de Interne, Traian Igaş, secretarul executiv al PDL Mihai Stănişoară, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele organizaţiei Sectorului 5 Bucureşti a PDL, Ştefan Pirpiliu, participă, duminică, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara.

Cei doi candidaţi înscrişi în cursa pentru şefia PDL Hunedoara erau fostul subprefect Dorin Gligor şi Dorin Curtean, administratorul public al oraşului Petrila.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Hunedoara a fost dizolvat de către conducerea centrală în luna mai 2010, atribuţiile acestuia fiind preluate de atunci de un Comitet de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) format din 21 de membri. Decizia a fost luată de conducerea centrală a partidului în urma analizei rezultatelor alegerilor din ultimii doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici