Unul din delegaţii la conferinţa de alegeri a PDL Hunedoara, dus la spital după ce i s-a făcut rău

Unul dintre delegaţii la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara, care se desfăşoară, duminică, la Casa de Cultură din Deva, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce i s-a făcut rău în sală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9 afișări

În timpul conferinţei de alegeri a PDL Hunedoara, unui consilier local din comuna Pui i s-a făcut rău în timp ce se afla în sală.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, i-a spus unei cunoştinţe că se simte rău şi a fost scos imediat din sală, fiind întins pe o bancă în hol, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale de către echipajul de la Ambulanţă aflat la Casa de Cultură din Deva încă de la începutul conferinţei.

"Bărbatul a suferit o lipotimie, a fost tot timpul conştient şi cooperant. În acest moment starea lui este stabilă, îl transportăm la spital pentru mai multe investigaţii", a declarat paramedicul Mihai Bretea.

Bărbatul a fost dus la spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, iar lucrările conferinţei continuă.

Premierul Emil Boc, ministrul de Interne, Traian Igaş, secretarul executiv al PDL Mihai Stănişoară, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele organizaţiei Sectorului 5 Bucureşti a PDL, Ştefan Pirpiliu, participă, duminică, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PDL Hunedoara.

La şefia PDL Hunedoara şi-au depus candidaturile fostul subprefect Dorin Gligor şi Dorin Curtean, administratorul public al oraşului Petrila, dar cel din urmă a anunţat, la conferinţa de alegeri, că renunţă.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Hunedoara a fost dizolvat de către conducerea centrală în luna mai 2010, atribuţiile acestuia fiind preluate de atunci de un Comitet de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) format din 21 de membri. Decizia a fost luată de conducerea centrală a partidului în urma analizei rezultatelor alegerilor din ultimii doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici