UPDATE: Boc întrebat dacă moţiunea este ultima din cariera de premier: Never say never

(adaugă declaraţiile premierului Emil Boc, în paragrafele 3-4)

Urmărește
6 afișări

Premierul Emil Boc a evitat, miercuri, să aprecieze dacă moţiunea de cenzură care urmează să fie dezbătută în Parlament este ultima din cariera sa de prim-ministru, limitându-se la a afirma: "Never say never".

El a evitat totodată să răspundă la întrebarea presei dacă va demisiona din postul de premier.

Ulterior, la o nouă întâlnire cu jurnaliştii, premierul a fost iar întrebat dacă intenţionează să demisioneze de la conducerea Guvernului şi a răspuns arătând că îşi pune mandatul pe masa Parlamentului prin angajarea răspunderii pentru Codul Muncii.

"Nu vedeţi că mă duc să promovez Codul Muncii punând pe masa Parlamentului mandatul în schimb? Cred că asta spune totul de ceea ce am de făcut", a afirmat Boc.

Guvernul şi-a asumat, în 8 martie, răspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cenzură, care este dezbătută şi votată miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici