- Home
- Politic
- BUCUREŞTI, (05.08.2014, 14:55)
- Liviu Dadacus
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
USL are de achitat, din 2012, datorii de peste 2.200.000 de euro
USL are datorii ce trebuie plătite într-o perioadă de până la un an în sumă de 9.717.081 lei, potrivit indicatorilor din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2013, depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.
Urmărește
977 afișări
USL are de achitat, din 2012, datorii de peste 2.200.000 de euro - surse
Astfel, potrivit indicatorilor de bilanţ prezentaţi pe site-ul Ministerului de Finanţe, USL - persoană juridică fără scop patrimonial, care are cod unic de identificare 29814201 - a raportat că are 9.717.081 lei, reprezentând datorii ce trebuie plătite într-o perioadă de până la un an.
Pe de altă parte, USL a raportat venituri totale în valoare de 1.001.222 lei şi cheltuieli totale în sumă de 2.021.943. La rubrica "Deficit/Pierdere – la 31.12.2013", USL a raportat suma de 1.020.721 lei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
Rumoare pe social media după ce Biden pare că jubilează la întâlnirea cu Trump de la Casa Albă
-
STB modifică traseele şi prelungeşte programul autobuzelor pentru meciul România-Kosovo
USL a raportat şi active imobilizate în valoare de 2.217 lei, dar şi active circulante în sumă de 138.367 lei. La rubrica "Active circulante nete, respectiv datorii curente nete", USL a raportat suma de minus 9.578.714.
Anterior, surse din Ministerul de Finanţe declaraseră pentru MEDIAFAX că USL are de achitat, din 2012, datorii care depăşesc 2.200.000 de euro. Sursele menţionate citau bilanţul contabil depus de USL, potrivit prevederilor legale.
Datoriile de peste 2.200.000 de euro aparţin USL, ele nefiind defalcate pe partidele componente ale Uniunii, au menţionat surse politice.
Aceleaşi surse au arătat, pe de altă parte, că defalcarea datoriilor se poate face doar în urma unei analize laborioase.
Datoria de 2.200.000 de euro e formată din datorii făcute de USL la nivel naţional, cât şi judeţean, cea mai mare parte fiind provenită din datoriile neachitate de către organizaţiile judeţene ale USL, au mai menţionat sursele citate.
Mandatarii financiari ai campaniilor electorale au fost propuşi ori de PSD, ori de PNL, au mai arătat sursele menţionate, care au precizat că achitarea datoriilor trebuie începută de la nivelul organizaţiilor judeţene ale USL. Aceleaşi surse au mai arătat că datoriile în judeţe au fost făcute la comun de PSD şi PNL, sub numele de USL.
Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat, luni, că social-democraţii i-au transmis că USL are de achitat o datorie în valoare de un milion de lei, reprezentând cheltuieli făcute în campania din 2012 la nivel central şi local, el arătând că liberalii urmează să verifice dacă cifra este reală.
Pe de altă parte, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a menţionat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că PSD nu dă curs întâlnirii propuse de PNL în vederea semnării unui acord de încetare a Protocolului USL şi de desfiinţare a Uniunii, întrucât bilanţul contabil pe 2013 al USL conţine datorii neachitate către diverşi furnizori, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel central.
În anul 2012, USL a participat, la nivel naţional şi judeţean, în trei campanii electorale – două pentru alegerile locale şi parlamentare şi una pentru referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Nu au luat 30.000€! Câți bani au primit Nicolai Tand și Sorin Brotnei, de fapt, pentru că au câștigat Asia Express 2024
CANCAN.RO
Cine este și cu ce se ocupă Mihaela, văduva lui Silviu Prigoană. Are trei copii și s-a mutat de la Sibiu la București pentru omul de afaceri
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe