USL va finaliza luni textul moţiunii ce va fi depusă după angajarea răspunderii pe Codul Muncii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că textul moţiunii de cenzură care va fi depusă după ce Guvernul îşi va angaja răspunderea pe Codul Muncii va fi finalizat la şedinţa conducerii USL de lunea viitoare.

Urmărește
2 afișări

Ponta a afirmat că o variantă a textului moţiunii de cenzură a fost deja pregătită de PSD şi PNL, la aceasta lucrând Ion Cindrea, Mariana Câmpeanu şi Victor Paul Dobre.

Forma finală va fi stabilită la întâlnirea de luni a conducerii Uniunii Social Liberale, a precizat el.

Ponta a mai spus că PSD şi PNL au depus la Parlament un proiect de lege cu propriile modificări la Codul Muncii, în replică la varianta pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea, variantă pe care a numit-o "Codul lui Boc şi Băsescu".

Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe noul Cod al Muncii, marţi, 8 martie. Proiectul a fost aprobat în şedinţa de luni a Executivului.

PSD a a finalizat varianta proprie de modificare a Codului Muncii şi a depus-o, miercuri, la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici