USR a exclus doi parlamentari care purtau negocieri împotriva intereselor şi principiilor partidului

USR a anunţat luni că exclus doi parlamentari care purtau negocieri împotriva intereselor şi principiilor partidului pe listele căruia au ajuns parlamentari.

Urmărește
385 afișări
Imaginea articolului USR a exclus doi parlamentari care purtau negocieri împotriva intereselor şi principiilor partidului

Biroul Naţional al USR a exclus din rândurile sale şi din grupul său parlamentar, prin vot, doi parlamentari care în ultimele zile au purtat negocieri cu alte partide politice în nume personal.

„Deputatul de Vâlcea Marian Lazăr şi deputatul de Suceava Radu Ciornei nu mai sunt de astăzi membri USR, deputaţi afiliaţi grupului parlamentar USR”, precizează USR într-un comunicat.

Forul de conducere a decis excluderea lor după ce aceştia au recunoscut că în ultima perioadă au avut discuţii cu alte partide pentru a obţine garanţia că vor fi pe locuri eligibile la alegerile parlamentare.

„USR reafirmă dorinţa de a face o politică altfel şi nu tolerează derapajele de la setul de principii şi valori pe care le susţine de la înfiinţare. USR este un partid politic matur, singura forţă politică reformatoare din România şi va continua să demonstreze că este alternativa reală, corectă şi onestă la actuala guvernare”, se mai precizează în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici