USR va candida pe liste proprii la alegerile viitoare, anunţă Elena Lasconi

Elena Lasconi, preşedinta Uniunii Salvaţi România (USR), a anunţat vineri că partidul va merge pe liste proprii la următoarele alegeri, renunţând la ideea unei alianţe cu alte partide de dreapta.

Urmărește
193 afișări
Imaginea articolului USR va candida pe liste proprii la alegerile viitoare, anunţă Elena Lasconi

USR va candida pe liste proprii la alegerile viitoare, anunţă Elena Lasconi

Lasconi a explicat că, deşi echipa USR a purtat negocieri cu reprezentanţi ai partidelor de dreapta pentru a crea o alianţă în vederea alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, discuţiile nu au dus la un acord satisfăcător din cauza „pretenţiilor nerezonabile ale celorlalte partide”.

Preşedinta USR a subliniat că scopul negocierilor a fost de a oferi o alternativă viabilă românilor, pentru a preveni perpetuarea unei coaliţii care, în opinia ei, creşte anual taxele şi promovează corupţia. În urma eşecului negocierilor, USR va candida „cu motoarele turate la maximum” sub sigla proprie.

„Elena Lasconi este cel mai bine clasat candidat de dreapta la alegerile prezidenţiale, conform sondajelor recente, astfel încât ar fi singura care să învingă candidaţii PSD din aceste alegeri. Înscrierea în cursa pentru alegerile prezidenţiale a mai multor candidaţi de dreapta va ajuta doar candidaţii PSD”, susţin reprezentanţii USR într-un comunicat.

Într-o declaraţie postată pe facebook, ea a afirmat: „Candidăm prin forţele noastre proprii, determinaţi şi curajoşi. Voi face tot ce ţine de mine ca România să nu continue în direcţia corupţiei şi a nepotismului promovată de PSD”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici