Văcăroiu: Este cel mai slab rezultat în alegeri obţinut de PSD de la înfiinţarea sa

Preşedintele Senatului Nicolae Văcăroiu (PSD) a declarat, luni, că rezultatul obţinut de social-democraţi la alegerile europarlamentare nu îl satisface, fiind cel mai slab rezultat obţinut de PSD de la înfiinţare, neexcluzând posibilitatea convocării unui Congres extraodinar al formaţiunii.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Văcăroiu: Este cel mai slab rezultat în alegeri obţinut de PSD de la înfiinţarea sa

Văcăroiu: Este cel mai slab rezultat în alegeri obţinut de PSD de la înfiinţarea sa

Întrebat în legătură cu rezultatul PSD la alegerile pentru Parlamentul European, Văcăroiu a spus că acesta nu îl satisface.

„De fapt, este cel mai slab rezultat obţinut de PSD de la înfiinţarea sa. Aşteptam mai mult. Vom face o analiză la rece a rezulatatelor obţinute pe fiecare organizaţie judeţeană în parte, să vedem unde sunt punctele slabe”, a declarat preşedintele Senatului.

În ceea ce priveşte oportunitatea convocării unui Congres extraordinar al formaţiunii, el nu a exclus această posibilitate.

„Vom vedea dacă e nevoie de un Congres. Probabil un Consiliu Naţional şi este posibil şi un Congres extraordinar”, a completat vicepreşedintele PSD.

Una dintre cauze rezultatului nesatisfăcător pentru PSD, în opinia sa, este reprezentată de disputele din interiorul partidului.

„Mai ales colegul Dâncu ieşea cu tot felul de declaraţii prin care spunea ca toţi cei care au construit acest partid să se dea la o parte. Toate astea ne-au costat”, a conchis Nicolae Văcăroiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici