Vadim Tudor spune că are aceleaşi şanse la prezidenţiale precum Obama

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că în opinia sa, şansele de a ajunge preşedintele României sunt similare cu cele ale lui Barack Obama, noul preşedinte al Americii.

Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor spune că are aceleaşi şanse la prezidenţiale precum Obama

Vadim Tudor spune că are aceleaşi şanse la prezidenţiale precum Obama

"Dacă în America a fost posibilă o asemenea realitate ieşită din comun, să iasă un preşedinte de culoare, cu numele Hussein, nume musulman, de ce n-ar fi posibil să ajungă şi un patriot la Palatul Cotroceni?", a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, Vadim Tudor.

C.V.Tudor a ţinut să precizeze că o carte de versuri, scrisă de el, intitulată "Poems" şi tipărită în 7 limbi străine, a fost dăruită cu autograf noului preşedinte al Americii Barack Obama, precum şi vicepreşedintelui Joseph Biden.

Vadim Tudor a spus că acest lucru s-a realizat "prin bunăvoinţa Prinţului Paul şi a distinsei sale soţii Prinţesa Lia", care au înmânat cărţile la unul din cele 12 baluri organizate la Washington, în ziua investiturii, adică pe 20 ianuarie 2009.

Citeşte şi:

Barack Obama, al 44-lea preşedinte american

BIO: Barack Obama, primul politician de culoare devenit preşedintele SUA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici