Valeriu Tabără nu are emoţii că ar putea fi schimbat din funcţie

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, referitor la o remaniere guvernamentală, că nu are emoţii că ar putea fi schimbat din funcţie, arătând că "premierul şi preşedintele sunt cei care analizează fiecare moment al guvernării şi decid" pe această temă.

Urmărește
7 afișări

Tabără susţine că Ministerul Agriculturii este pe primul loc în ceea ce priveşte absorţia fondurilor europene. "Cred că sunt pe primul loc privind absorbţia fondurilor, dar asta nu înseamnă că sunt mulţumit", a spus el.

"Remanierea nu este treaba mea, premierul şi preşedintele sunt cei care judecă fiecare moment al guvernării şi decid. Niciodată nu mi-am pus problema să stau cu emoţii că mă schimbă mâine sau nu mă schimbă", a adăugat ministrul Agriculturii.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că absorbţia fondurilor europene este un criteriu pentru remanierea guvernamentală, dar că o remaniere nu se dezbate public, ci se anunţă la momentul potrivit.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, marţi, într-un interviu pentru Hotnews, că, "din ce s-a anunţat", remanierea va avea loc "foarte curând - poate să însemne o lună, două, trei luni, la toamnă".

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se discută în partid despre remaniere, dar această "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

Şeful statului declara, recent, la o şedinţă de Guvern, că miniştrii trebuie să-şi facă bilanţul până pe 30 iunie pe tema absorbţiei fondurilor europene, iar cei cu rezultate slabe trebuie "să se gândească dacă mai ramân".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici