Vanghelie: PSD este Mircea Geoană şi Mircea Geoană va conduce România, în ciuda lui Băsescu

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a declarat sâmbătă că liderul social-democrat, Mircea Geoană va conduce România "indiferent dacă vrea Traian Băsescu sau nu", partdiul fiind întruchipat în Geoană.

2 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: PSD este Mircea Geoană şi Mircea Geoană va conduce România, în ciuda lui Băsescu

Vanghelie: PSD este Mircea Geoană şi Mircea Geoană va conduce România, în ciuda lui Băsescu

„Ne batem noi între noi, dar dacă se ia cineva de un pesedist, îl călcăm în picioare. Îl respectăm pe Ion Iliescu pentru tot ce a făcut pentru partid şi România, îl respectăm pe Mircea Geoană, care va conduce România şi dacă vrea şi dacă nu vrea Traian Băsescu”, a spus Vanghelie.

„PSD este Mircea Geoană, un preşedinte puternic care va conduce această ţară”, a insistat Vanghelie.

El a arătat, totuşi, că Mircea Geoană a făcut „joc de gleznă” atunci când s-a certat cu Ion Iliescu”, el transmiţându-le adversarilor politici că „o să fie păcăliţi”.

„Ne-am întâlnit aici ca să-l ia fiorile pe Traian Băsescu”, a mai spus Vanghelie, care a arătat că PSD poate să-i „bată” pe Traian Băsescu şi pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Traian Băsescu şi Tăriceanu să plece acasă. Să plece acasă şi David şi ceilalţi oameni incapabili şi proşti”, a spus Vanghelie.

El i-a criticat pe Radu Berceanu, Relu Fenechiu, Ionel Manţog şi Adriean Videanu, pe care i-a catalogat drept „hoţi”.

„Ăştia nu ştiu nici să fure, cum să conducă ăştia România?”, a spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici