Vanghelie şi Ion Toma, singurii vicepreşedinţi PSD care nu şi-au plătit cotizaţia - surse

Marian Vanghelie şi Ion Toma sunt singurii vicepreşedinţi ai PSD care nu şi-au plătit până acum cotizaţia la partid, potrivit unei centralizări prezentate, miercuri, în Biroul Permanent Naţional al PSD.

Urmărește
14 afișări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, după BPN, că potrivit centralizării stadiului plăţii cotizaţiei de membru de partid, cea mai mare parte a vicepreşedinţilor şi a preşedinţilor de organizaţii judeţene s-au achitat de această obligaţie.

El a precizat că dintre membrii BPN doar "câteva excepţii" s-au înregistrat la plata cotizaţiilor.

"În ansamblu stăm bine, vom achita datoriile partidului din cotizaţiile membrilor, nu din cotizaţia celor puşi în funcţii pe la vămi sau deconcentrate. Noi nu vom vinde funcţiile din deconcentrate, aşa cum a făcut PDL", a spus Ponta.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, Marian Vanghelie şi Ion Toma nu şi-au achitat, până acum, cotizaţia.

Conducerea PSD a stabilit impunerea unei cotizaţii de cel puţin 1.000 lei pe lună pentru vicepreşedinţi şi preşedinţii de organizaţii judeţene, de 300 lei pentru parlamentari şi între 3.000 şi 6.000 pentru filialele partidului, în funcţie de posturile cheie obţinute în Consiliile Judeţene şi primării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici