Vanghelie spune că rolul lui în campanie va fi să îi taie labele buldogului Blaga

Preşedintele PSD Bucureşti a prezentat, miercuri, la Romexpo, candidaţii social-democraţi pentru cele şase primării de sector şi a afirmat că rolul lui în campanie va fi să îi taie "labele buldogului de Blaga".

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Vanghelie spune că rolul lui în campanie va fi să îi taie labele buldogului Blaga

Vanghelie spune că rolul lui în campanie va fi să îi taie labele buldogului Blaga (imagine: Mediafax Foto)

Liderul PSD Bucureşti a spus că, în campania electorală, "calitatea lui Vanghelie va fi să îi taie labele buldogului de Blaga (Vasile Blaga, candidatul PDL la Primăria Capitalei - n.r.)".

"Şi când Cristi (Diaconescu - n.r.) va fi un pic obosit, Vanghelie o să se joace un pic cu buldogul, că nu o să mai aibă blană", a adăugat el.

Vanghelie i-a prezentat pe cei şase candidaţi ai PSD pentru primăriile sectoarelor Capitalei: Dan Tudorache (sectorul 1), Neculai Onţanu (sectorul 2), Doru Giugula (sectorul 3), Vasile Mihalache (sectorul 4), Marian Vanghelie (sectorul 5) şi Dan Darabont (sectorul 6).

În finalul discursului, preşedintele PSD Bucureşti a ţinut să le transmită un mesaj "unor oameni de afaceri" care ar fi încercat prin anumite "jocuri de culise" să schimbe regulile în cadrul organizaţiei din Capitală a PSD: "Vin spre voi, vin spre cooperativa Elena Udrea, vin spre cooperativa Constanda, vin spre cooperativa Golden Blitz. (...) Traiane, nici nu ştii cât de slab ai început să fii".

Vanghelie a fost ultimul dintre candidaţii PSD care a vorbit la microfonul de la Romexpo, unde, în faţa a aproape 4.000 de social-democraţi, au fost lansaţi candidaţii PSD pentru primăriile principalelor oraşe şi pentru Consiliile Judeţene.

Evenimentul a fost închis de liderul PSD, Mircea Geoană, care, pe fondul unei ploi de confetti şi baloane roşii, a spus: "Victorie! Victorie! Victorie! Victorie! Victorie!".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici