Vasile Blaga, anunţat oficial candidat al PDL pentru Bucureşti

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a fost anunţat oficial, marţi, candidat la Primăria Capitalei, de către edilul sectorului 3, Liviu Negoiţă, ceremonia de lansare desfăşurându-se în Parcul Titanii.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga, anunţat oficial candidat al PDL pentru Bucureşti

Vasile Blaga, anunţat oficial candidat al PDL pentru Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Liviu Negoiţă a declarat, de la tribuna instalată- în Parcul "Titanii" din sectorul 3, că vorbeşte în dublă calitate, aceea de primar al acestui sector dar şi de director de campanie a lui Vasile Blaga, în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

"Le mulţumesc cetăţenilor sectorului 3 pentru încredere şi vreau să le transmit că sunt onorat că îi reprezint. Îi asigur pe toţi locuitorii că Vasile Blaga este un om onest, un profesionist care cunoaşte în detaliu proiectele Bucureştiului şi le va pune în practică", a spus Negoiţă.

El a arătat că s-au vehiculat mai multe nume de candidaţi pentru Primăria Capitalei, de la alte partide politice, iar Vasile Blaga are mai multe atuuri în faţa acestora: "este onest, profesionist, un om de onoare şi iubeşte Bucureştiul şi pe bucureşteni".

Liviu Negoiţă a mai spus că, în calitate de primar al sectorului 3, care şi-a păstrat cuvântul, nu va pregeta să meargă la fiecare bucureştean, din casă în casă, ca să spună că "Vasile Blaga este cel mai potrivit pentru acest post".

Liviu Negoiţă a prezentat câteva personalităţi ale vieţii publice din România, care participă la acest eveniment de lansare a lui Vasile Blaga la Primăria Capitalei: regizorul Alexandru Darie, actorul Marcel Iureş, analistul Sorin Ioniţă.

Vasile Blaga a declarat că mulţumeşte partidului pentru încredere şi că este onorat de această nominalizare, susţinând că va câştiga funcţia de edil al Capitalei.

Vasile Blaga a declarat că va câştiga Primăria Capitalei şi că democrat-liberalii sunt pregătiţi să câştige toate primăriile de sector, dar că, dacă va fi altă configuraţie politică, personal are capacitatea de a negocia cu fiecare primar rezolvarea problemelor Bucureştiului.

"Suntem pregătiţi cu oameni foarte valoroşi să câştigăm toate sectoarele, dar, dacă bucureştenii vor dori o altă configuraţie a sectoarelor, am capacitatea să negociez cu fiecare primar de sector rezolvarea problemelor Bucureştiului, că nu o să-mi cadă moţul dacă mă duc eu în fiecare primărie de sector", a spus Vasile Blaga.

"Doresc să realizăm din Bucureşti un oraş modern, european. Am experienţa şi calificarea potrivite, am determinarea şi forţa să fac ce trebuie în Bucureşti", a susţinut secretarul general al PDL.

El a mărturisit că iubeşte Capitala, că este bucureştean "prin adopţie", dar că nu a "hulit" niciodată Bucureştiul.

Liderul democrat-liberal a arătat că de 30 de ani conduce oameni şi că timp de 12 ani a fost implicat în domeniul administraţiei. "Toţi cei care mi-au urmat în acele instituţii s-au raportat la mine", a susţinut Blaga.

Vasile Blaga a mai spus că, în calitate de ministru de Interne, a contribuit la aderarea României la UE, la 1 ianuarie 2007, prin eliminarea clauzei de salvgardare. De asemenea, Blaga a mai spus că a dotat IGPR "aşa cum nu a făcut-o nimeni în ultimii 70 de ani".

Actualul primar general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat că PDL a ajuns la concluzia că "are nevoie de un om puternic pentru Capitală, iar acest om este Vasile Blaga".

Adriean Videanu a transmis bucureştenilor că PDL îşi propune ca tot ceea ce s-a realizat în sectorul 3, de către primarul Liviu Negoiţă, să se facă şi la nivelul întregii Capitale.

Videanu a arătat că, din 2004, s-au creat premisele pentru transformarea acestui oraş, astfel încât fiecare locuitor să îşi împlinească aspiraţiile şi să îl numească cu drag "acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici