Vicepreşedinte PC: Este posibilă alianţă PSD- PC - PNL

Vicepreşedintele PC Toader Ulise, liderul filialei Alba a partidului, a declarat, marţi, că este posibilă o alianţă cu PSD, în care să fie atras şi PNL, aceasta fiind singura soluţie de formare a "unui pol puternic de contrapondere" pentru PDL, care vrea să devină "partid unic”.

Urmărește
12 afișări

"Se încearcă o forţă de contrapondere la Partidul Democrat Liberal, care vrea să devină un partid unic naţional, un partid prezidenţial. Considerăm că românii în 1989 au optat pentru o largă democraţie în România şi au luptat pentru a nu se mai întâmpla niciodată ceea ce s-a întâmplat în cei 45 de ani de comunism", declarat, marţi, Toader Ulise.

El a adăugat că România are nevoie de o democraţie largă şi de mai multe partide, nu de conturarea unui partid unic.

Vicepreşedintele PC a adăugat că negocierile politice se vor purta doar pentru alianţe privind alegerile parlamentare, la alegerile locale partidul participând singur.

Consiliul Naţional al PC a decis, marţi, să continue negocierile cu PSD în vederea încheierea unei alianţe cu acest partid la alegerile parlamentare din toamnă, la vot înregistrându-se doar patru abţineri, оn timp ce PSD va decide, miercuri, la Consiliul Naţional, asupra unei eventuale alianţe cu PC.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici