Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud Mihai Bumbu a fost exclus din PNL

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud Mihai Bumbu a fost exclus, miercuri, din PNL, decizia fiind luată în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente Naţionale (DPN), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
14 afișări

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Ţintean, susţine, într-un comunicat de presă transmis miercuri, că Mihai Bumbu, membru al Biroului Politic Judeţean, a fost exclus din partid, decizia fiind luată cu 106 voturi pentru, patru abţineri şi 12 voturi împotrivă în cadrul DPN.

"A fost o decizie pe care am aşteptat-o de ceva vreme, decizie pe care o consider una cât se poate de echilibrată şi corectă. Din acest moment urmează să ne regândim întreaga politică la nivelul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Numele persoanei care va fi desemnată să ocupe funcţia rămasă vacantă din partea PNL va fi decis în cadrul primei Delegaţii Permanente Judeţene", spune Ţintean.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mihai Bumbu a fost propus a doua oară pentru excluderea din partid după ce într-o şedinţă a CJ Bistriţa-Năsăud a votat rectificarea bugetară decisă de PDL prin care cinci primării PNL nu au primit niciun ban.

Prima oară, Bumbu a fost propus pentru excluderea din partid când a votat în favoarea unor reduceri de posturi în cadrul CJ, având o opinie diferită de partidul său şi identică cu cea a aleşilor PDL. Atunci însă, Delegaţia Permanentă Naţională a PNL nu a fost de acord cu propunerea filialei judeţene a PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici